UtaPri ep. 5-7.

Újabb 3 hét telt el~ így ezúttal 3 rész beszámolójáról lesz szó.  Talán nem is baj, hogy most eggyel több, mivel ha minden igaz ismét 13 résszel számolhatunk. ^^ Közben lassan már elkezdődött a tippelgetés, melyik héten ki lesz a rész főhőse, azért nem volt 100%-ban kiszámítható, a számításokkal ellentétben volt benne egy csavar. Mivel úgy kezdtük, hogy Shou-kun, majd Masa, akkor kizárásos alapon a harmadik páros egyik fele következett, tehát az 5. rész vendégművésze Ittoki-kun volt. ^^

A 3. rész óta az a koncepció, hogy a rész elején az épp aktuális főszereplőnk éppen felkérést kap, természetesen olyat, ami a személyiségéhez is igazodik. Most Ittoki-kunt meghívták egy Tv showba, csakhogy nem ám egyedül, hanem a mi kedvenc Cecilünk társaságában! Na már most Cecil nem akar idol lenni, és gőze sincs mit műveljen, de azt a kis instrukciót kapja, hogy a közönség szórakoztatása akkor a legjobb, ha azt konkrétan nevettetéssel oldja meg.. ami kicsit meglepő módon azonnal sikerül is neki az igazgató kifigurázásával. ^^ Maajd Haruka csak nem??!!  – megint eltéved, és véletlenül észreveszi, amint a főhösünk egy gyermekotthonban játszik a gyerekekkel, így megtudhatunk egyet s mást a múltjáról is. A gyerekek épp egy vásárral egybekötött kísértetház felállításával foglalkoznak, amihez kapnak is egy kis segítséget, sőt kísérleti nyulakat is a tesztelésre! Azért persze Cecil sem maradhat ki a mókából!

Eddig a sorrend: Shou-kun, Masa, Ittoki-kun.. ki is lesz a következő? Logikusan, ha már párosával vannak, Natsuki lenne a soros, ám itt jön a csavar, Ren! Nagyon nem kell bemutatnom, eléggé könnyen észrevehető személyiségről van szó, akinek már a múltjába bepillanthattunk egy kis időre ( az anyukája is híres énekesnő volt ugyebár ), úgyhogy újabb kérdés, vajon mi derül ki ezúttal? Nos, a legidősebb bátyja, a családi cég örököse tűnik fel, akinek a parancsára a Saotome Gakuenbe kényszerült az előző évad során. Emiatt aztán sejthető lehet, hogy nem jönnek ki valami jól. A feladat pedig, hogy egy eszméletlen neves divatbemutatón vegyen részt mint énekes, és persze a cég modelljeként, mindezt pedig nem minden ellenérzés nélkül teszi meg. Csakhogy, némi technikai probléma akad, és közvetve ugyan, de Cecil megmenti a napot! ^^ Méghozzá egy *szerintem* eléggé jó dallal.

Folytassuk a találgatást! Shou-kun, Masa, Ittoki-kun, Ren… már egyel csúsztunk, tehát a következő delikvens ( feltételezve, hogy Tokiya lesz a kemény dió persze, megint ) Natsuki! *Ismét személyes vélemény következik* Én annyira nem szeretem, bár kétségtelen, hogy az első évadban a legeslegjobb idol song az övé volt mint Satsuki. Sejteni lehetett, hogy a skizo-téma ismét előkerül – némi Shou-kun elhordással megspékelve. Ez eheti felkérés pedig egy fotósorozat, de nem ám olyan kis cuki, amit tőle megszokhattunk volna, hanem a Satsuki-féle fellépés kapcsán rosszfiús..  szegény Natsukinak jól feladták a leckét, de azzal nem számoltak – mint ahogy eddig a csapattársak sem -, hogy ő aztán sosincs egyedül! Még Cecilt leszámítva sem. ^^ Sőt, megtudjuk a skizoság okát is!

A jövő héten erőteljes Tokiyára számíthatunk, mindemellett egy kis plusz ok az örömre: megjelenési sorrendben elkezdték felpakolni az idol songok letöltési linkjét, szerintem nagyon megéri belehallgatni, különösen a Masa-Ren párosé sikerült kiválóra, ugyan az utóbbié majd csak május 22-én kerül ki a japánoknál a polcokra. Addig is, sok türelmet nekünk hozzá! ^^

Képek forrása *a 3-4-et a részekből én szedtem ki*:

1-2

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s