UtaPri ep. 10-11.

Az új STARISH!

Az új STARISH!

Most, hogy beköszöntött a dögmeleg nyár, ideje foglalkozni a következő 2 résszel! *Bevallom őszintén, már megnéztem a mait, de egyenlőre a lemaradással fogok foglalkozni! ^^ *
Igen, újabb csúszás… hm. A facebookon a spoilerezés olyan szinten felidegesített, hogy egyszerűen elment a kedvem az egész sorozattól és nem voltam hajlandó megnézni, hiszem kb. percre lebontva elköptek mindent. -.- Időre volt szükségem egyrészt hogy lenyugodjak, másfelől pedig hogy kitöröljem, és folytatni tudjam minden bosszúság nélkül. Szerintem nagyon megérte, mert így az időzítés is egész zseniálisan sikerült, mindkét rész passzolt ahhoz, amik mostanában történtek. ^^ Nagy szükség volt rá, hogy egy kicsit rendbetegyen a dolgaimat. A vizsgák miatti folytonos pörgés után megérkeztem a nagy semmibe. Nah, de nem is húznám tovább az időt! ^^.
10. rész
Végre bemutatkozik a STARISH ellenfele, teljesen új, előre be nem mutatott karakterekkel: a HEAVENS. A tagok pedig Outori Eiichi (közép), Sumeragi Kira (bal) és Mikado Nagi (jobb). Az első pillanattól kezdve kb. nekik áll feljebb, hogy egyáltalán versenyeztetni akarják őket, a túlzott magabiztosság bunkósággal társul. Nem is emlékszem, éreztem-e ilyen ellenszenvet valaha is bármely más karakter iránt.
Közben meg nagyon ki vannak találva, a design is beleillik a koncepcióba és ez az érzelemkeltés is nekem szándékosnak tűnik. *Nem hinném, hogy bárkiben is felmerült, hogy a 7színűek alulmaradnának! 😛 * Szegényeket be is dobják a mély vízbe azzal, hogy élőben közvetítik a díjra jelölést. *Már a nevéből – UtaPri Avard – is sejteni lehet a végkifejletet, az egész sorozatra nem jellemző, hogy túl nagy meglepetéseket tartogatna.* Azt az egyet tartom furcsának, hogy Haruka is megjelenik így a srácokkal, mégsem kelt semmiféle visszhangot, senki nem akarja féltékenységből kinyírni. 😀 Persze, a rivalizálásból Shining Saotome sem maradhat ki, sőőőt, az is kiderül, hogy nagy riválisa a HEAVENS-t menedzselő cég feje, Raging Otori! *Még a nevük is hasonló, a fellépésükről nem is beszélve!* Nem csoda, el is kezdenek egymásra licitálva új feltételeket szabni a versenynek, ami persze újabb fejfájást okoz csapatunknak.

És ahogy gyűlnek a bajok, jön az ízelítő valakiből, aki kimaradt, méghozzá egy új dallal!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s