Felzárkózás

Kicsit össze kell kapnom magam, hogy lépést tudjak tartani a megjelenésekkel ^w^

Úgyhogy most olyan hadművelet következik, amivel egy bejegyzésbe belefér minden. ^w^ Kezdem az elején:

Hakkenden 2. évad – folytatva az első végétől

Az előző évad végén feltűnt Sousuke „árnyéka”, a második fele, “akit” az 5 évvel ezelőtti incidensben – senki sem tudja hogyan – elvesztett. Ez a személy felelős Asakeno és családja haláláért, ugyanis olyan dolgokat gyűjt, melyeket az „igazi” Sousuke birtokol és neki nem jutott belőle – többek között a gyöngyöt is elvette Shino-tól, és megígérte neki, hogy amikor újra „teljes” lesz, eljön érte.


Majd az új évad 2 új szereplővel kezdődik – a nyolcak közül Inumura Daikaku, akit a saját apja ölt meg majd a macskája adott neki új életet, illetve a 4 nagy család 4. képviselője Hinozuka Nachi és feketepárduca Kaede.

Az Inumura család tagjai babakészítőként dolgoznak, Shino-ékat pedig megbízza az Egyház egy rendelés kézbesítésével; a kiállított babák között azonban egy ismerős arc rejtőzik a múltból.
Zavaros idők jártak. A Tamazusa elleni harcban Fuse hercegnő oldalán felvonult a 8 harcos – azonban a csata során végül mind életüket vesztették. A hercegnő saját testében zárta el az ellenséget, aki így gonosz szelemmé lett benne. A nyolcakat a gyöngyök kísérik következő életükbe, és a jóslat szerint azon a napon, mikor újra találkoznak, a hercegnő feléled, és teljesíti a kívánságukat. *Egyébként Fusehime a Satomi családból való, így érthető, Rio miért érzi felelősnek magát a történtekért.*


Persze vannak mellékszálak is, a jelenlegi, 3. rész is inkább egy ilyen. *Megint kitérő* – Sokszor meglepődöm, mikor nagyon rosszra fordulnak a dolgok, valahogy válaszokat kapok így a semmiből, most is ez történt. –


Sokat emlegetik, hogy Shino mennyire vonzza az emberek, mindenki akivel csak találkozik, ragaszkodni kezd hozzá. Így képernyőn keresztül már nekem is sikerült belebuggyannom, bár egyelőre értetlenül állok a dolog előtt. ^w^ A karaktere annyira jellegzetes, a “nagyobbakon” pedig bár látszik, egy kaptafára készültek, mégis olyan egyedi vonásokat kaptak, melyek az egész sorozat színét megadják. Az új openingre, endingre nem lehet panasz, és ha lehet, a grafika még gyönyörűbb mint a történet első felében látható volt! ^w^

Brothers Conflict

Nem teljesen értem még a szisztémát, úgy tűnik, egy részben egyszerre egy kis kupac testvér szerepel. Ezen a héten mintha jobban beindultak volna a dolgok – bár a legutóbb végre feltűntek a szülők, valamint a hiányzó testvérek, és megvolt az esküvő is. Most az ikrek ideje jött el, *nagy örömömre ^w^* Natsume és Tsubaki nem kis akcióba kezdett!

FREE

Nem olyan gyakran fordul elő, hogy egy anime minden részét ennyire várom, most viszont a szerdák teljes fejvesztésben telnek! Végre kiegészült a négyes, Rei-chan is megérkezett, ezzel új színt hozva a sorozatba – a kéket! *csak neeem…? ^w^* Arról nem is beszélve, hogy kicsit felkavarja az új klub működését. Rin-chan továbbra sem tudja túltenni magát a 3 évvel ezelőtti vereségen, így arra bíztatja Haru-chant, minden erejével hozza be kihagyását, hogy ismét egymás ellen versenyezhessenek. És persze az endiiiing!!!

Jó vegyesre sikerült a dolog, ez most egy ilyen hét! ^w^

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s