Hakkenden ep. 17-19.

Húúú, mit ne mondjak, gyorsan telik az idő! ^w^ *mindenki döntse el maga, hogy ez jó-e vagy rossz* Mindenesetre vártam, hogy felgyűljenek a dolgok, mivel egy kicsit belassult a story. ^w^

nachi
A 17. és 18. rész egy kicsit más mint eddig, ugyanis Ao *Sousuke másik fele* akcióba lépett, valami oknál fogva azon ügyködik, hogy minél több/erősebb lényeket vadásszon le, mint kiderül azért, hogy saját magát kipótolja. Egy kis falu szentélyében találkozik Yanahimével, aki tulajdonképpen csak egy fogoly – Yanának *a 2 fejű sárkányszellemnek* a hordozója.

yanahime

A lány feladata, hogy meghallgassa az emberek kéréseit, hogy azokat Yana teljesíthesse – azonban nem ez a szellem igazi szándéka. Ao viszont jól beleköp a levesbe azzal, hogy Yanahimét a saját kívánságáról kérdezi, minek következtében elveszi Yana egyik felét, így megkezdődnek a titokzatos halálesetek a faluban. Ekkor vezényelik oda Shinot és Genpachit *persze Sousukéval és Kobungoval együtt* – akiket Asakeno is követ abban a reményben, hogy megtalálja Aot és végre bosszút állhat rajta.

ao3

Végül Sousuke is tudomást szerez “árnyéka” létezéséről, az aggasztó dolog viszont a vele való összecsapáskor történik, mivel megerősítést nyer az a tény, hogy már nem érez fájdalmat.

sousuke no kizu

Ezt már akkor is észre lehetett venni, mikor a 16. részben belenyúlt a parázsba, a keze nagyon csúnyán megégett, de észre sem vette. Kaho-chan is utalt rá, hogy az ő keze hideg, de Aoé meleg… mintha elszívná belőle az életet. Bár már az is elhangzott, hogy csupán Shino ragaszkodása tartja az élők világában…
Végül a sárkányszellem ügye megoldódott, teljesítette feladatát, mivel így az “eltűnés” várt rá, Ao minden hátsó szándéktól mentesen 😀 magához vette.

kaede5
A 19. részben *bár már nagyon várja a maradék Inu-nevűt, hogy előkerüljön* Kaede elunta magát és meglépett, ezért Nachi *Hinozuka Kanachi* lefizette Shinot, hogy hozza vissza. ^w^ Elsőre nagy kitérőnek tűnt, mondhatni időhúzásnak, de végül sok dologra fény derült, és lassan itt a gyülekező ideje~!

gyöngyök sousuke nélkül

5 gyöngy már együtt van *Sousukéét leszámítva, *azzal 6*, tudjuk, hogy Hamaji bátyjánál is van egy, úgyhogy tényleg csak az utolsó delikvensre várunk, aki úgy tűnik, hamarosan felbukkan! ^w^

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s