Készülődés az őszi szezonra~!

Akárhogy is nézem, hamarosan vége a nyárnak, és ezzel egyidejűleg fogynak a részek a nyári projektekből.. TwT *Előreláthatólag a FREE! 12 részes, a Brothers Conflict szintén, és nagy valószínűséggel a Hakkenden második évada befejeződik a 13. résszel.* Persze most “csak” ezekkel foglalkozom a kapacitásomra való tekintettel, de már rég fenem a fogam más szezonális sorozatokra is! ^w^ *Nem is beszélve azokról, amiket menet közben újranézek/régebbi, de még nem volt hozzá szerencsém.* Úgyhogy egyelőre nem aggódom amiatt, hogy kifogynék a témából, viszont az ősz az sulit is jelent, így szabadidőben nem nagyon fogok bővelkedni…

upcoming

De nem azért kezdtem bele a mondandómba, hogy mindenkit lehangoljak és/vagy fokozzam a pánikot, kicsit keresgéltem, és már van is egy masszív őszi előrejelzés~! *Egyébként érdemes időről-időre kutakodni, sok lista van – vagy inkább sok változat? -, menet közben változnak a dolgok, mint csúszás, határozatlan időre felfüggesztés stb.* A link tehát…!
Abba nem kezdenék bele, miket tervezek ezek közül *azon egyszerű oknál fogva, hogy soha, semmi sem biztos*, de egyet azért kiemelek. ^w^


A tavalyi év mondhatni legnagyobb animés dobása a shounen szintéren a Kuroko no Basuke volt. Érzésem szerint, kicsit a semmiből robbant be, előtte nem hiszem, hogy sokan olvasták volna a mangát (Fujimaki Tadatoshi, 2008-), mégis egy csapásra őrületté nőtte ki magát, és úgy tűnt, mindenki nézi. Amellett is nagy dolog, hogy sok legendás sporttal – kosárlabdával – kapcsolatos alkotás létezik, és kicsit talány, mi miatt lett most újra népszerű a téma. A felkapottsága mellett nagy valószínűség szerint egyébként is hosszabb sorozattal terveztek, mivel az első évad alapból 25 részes (+OVA-k) *a rögtön kiadott 25 részes terjedelem manapság amúgy is ritka, mint a fehér holló*, arról nem is beszélve, hogy nagyon egy blokknyi történésre összpontosít, így a folytatás majdnem hogy magától értetődő volt. Az első évad eseményei nagyon dióhélyban:

A Seirin Középiskolában megkezdődik az új tanév, ezzel együtt a klubok is megkezdik az újoncok toborzását. A kosarasok ekkor még nem is sejtik, hogy sikerül megkaparintaniuk a Csodák Generációjának “láthatatlan” tagját. Persze nem mondható, hogy a történet Kuroko Tetsuya szemszögéből lenne látható, mégis őáltala ismerhetők meg rettegett és legendás volt-csapattársai, és a többi bajnokságban résztvevő csapat/-tag *kiemelt szerepben azok, akik szintén beújítottak egy kosárlabda-démont, akik mind színekként jelennek meg*. ^w^ Az események lényegében az országos bajnokság történéseit követik nyomon, miközben mindenkinek jut egy kicsi reflektorfény, és persze meccsek idegörlő pillanatait sem szabad kifelejteni, mikor könnyen beleélhetjük magunkat a szerepekbe, és drukkolhatunk kedvenceinknek!

Kép: 1 2 3

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s